Noua eră de la Calafat (2022): Municipiul la jumătatea celui de-al treilea mandat al lui Mircea Gută!

Imagini apocaliptice pentru scena politică locală au ieșit la iveală zilele trecute. Practic s-a lămurit situația politică a municipiului.

Ceea ce se numea “dezvoltare” pentru Calafat în perioada 2008 – 2016 se perpetuează sub manieră asemănătoare în prezent. Argumentele sunt simple: același comportament, tot firmele care “lucrau foarte bine” și în perioada respectivă dezvoltă în prezent Calafatul.

S-a răspuns pe scurt și la întrebarea legată de scandalul celui de-al doilea viceprimar Petrică, pentru că viceprimarul actual Mitulețu reface tandemul de aur politic alături de modelul său Mircea Guță.

O simplă privire peste achizițiile supraevaluate ale primăriei Calafat și asupra firmelor de casă care facturează la greu lucrări de mântuială ne amintește de mandatele în care Guță și Mitulețu fluierau prin bugetul local.

Bomba economică la Calafat vine din “spargerea” (cum ii place să spună) a bugetului de funcționare local în 7 luni. Practic, ceea ce trebuia să chetuiască pe protocol, pavele, floricele și achiziții (de calitate) de la prieteni într-un an s-a reușit cu măiestrie în 7 luni.

O poza fără comentarii, practic poza prin care Mitulețu se urcă pe un tobogan politic.

De asemenea o altă poză de colecție legată de partea preferată a lui Mitulețu – protocolul (în America pe banii calafetenilor) – trebuie reamintită:

Comments are closed.