what is the highest mg for tramadol buy tramadol online no prescription menghilangkan kecanduan obat tramadol

tramadol gotas o pastillas order tramadol overnight symptoms of overdose on tramadol

tramadol bone loss tramadol 50mg is it ok to take two tramadol 50mg

how much tramadol can you snort tramadol images ninth street pharmacy online tramadol

ultram online Thornton tramadol health tramadol interactions with ssri

tramadol y el cancer buy tramadol online tramadol online kopen

soma on full or empty stomach buy soma online quadrado da soma de dois termos em fração

can dogs take tramadol and prednisone buy tramadol cod tramadol itching insomnia

are ambien and xanax similar ambien pills drug interactions between ambien and benadryl

does tramadol interact with warfarin tramadol 50 mg tramadol russian

La panseluțe, măturat, borduri monitorizăm lucrările. Lucrarea de 5.5 miliarde rămâne în sarcina dirigintelui de șantier!

Oare primarul Calafatului și-a pierdut din responsabilitatea civică și morală pentru cheltuirea banului public? Sau toate acțiunile anterioare au fost doar de imagine?

Pornind de la acțiuni în care apărea cu mătura, cu crengi, până la cele în care monitoriza lucrări de construcții sau asfaltări, primarul Mituletu a încercat să prezinte opiniei publice implicarea sa în zona cheltuirii banului public.

În schimb, contrar acțiunilor precedente, în cazul lucrării de refacere pentru acoperișul de la Școala nr.2 a lăsat să se înțeleagă că toată responsabilitatea cade în spatele dirigintelui de șantie.

Lipsă de tansparență totală legată de această lucrare atribută direct de către primar, nici măcar o imagine sau chiar o poză cu primarul la fața locului nu a fost publicată. De asemenea, lipsa transparenței legate de detaliile lucrării este una dintre întrebările principale.

În continuare se merge pe lucrări de imagine, borduri, pavele, vopsiri și când este vorba despre o lucrare de 5.5 miliarde lei atribuită direct toți se fac că plouă.

Considerăm că nu este târziu ca primarul Mituletu să se implice și să vină cu detalii, imagini și prezența lui la fața locului, pentru a monitoriza lucrarea. Asta în cazul în care nu are nimic de ascuns.

Comments are closed.