Șoc la Calafat! Cel mai slab primar din istorie pleacă din ședința consiliului! Tradarea votului calafetenilor pentru consiliu ”dă rău la cameră”!

În ședința de astăzi a Consiliului Municipal Calafat, primarul în funcția, jurist Mituletu Dorel, invitatul consiliului, a ales să părăseasca sala de ședință!

Este practic începutul sfârșitului pentru admninistrația contemporană, moment în care legitimitatea votului dat de calafeteni pentru consilieri a reprezentat argumentul de forță în fața factorului perturbator.

https://www.facebook.com/ziaruldecalafat/videos/534420168587326/

Consilierii locali au fost aleși cu un număr duplu de voturi față de primar. În practică, primarul a reușit să obțină votul a 15% dintre calafetenii (cu drept de vot). Acest argument democratic nu îi conferă în nici o țară civilizată dreptul să calce in picioare și să perturbe activitatea consiliului dupa interese personale (fier vechi, tarabe racordate la energie publică, pavele, borduri).

În primul rând primarul este cel care inițiază hotărâri, le documentează și le prezintă consilierilor. Consilierii citesc materialele (mai puțin cei care votează la comandă din PNL) și își spun punctul de vedere. Frecvent primarul intervine în discuții care nu îl privesc în calitate de invitat: A se vedea ședintele de C.L. Craiova, Bailesti, Bucuresti, etc.

Astăzi a început oficial, democratic decăderea publică a primarului în funcție, ac celui care a pierdut lupta cu democrația!

Comments are closed.