ambien online Missouri buy ambien online ambien substitute

is tramadol good for fever tramadol 50 mg is carprofen the same as tramadol

what are the signs of withdrawal from tramadol buy tramadol no prescription how do i get my doctor to prescribe tramadol

can you take tramadol with dayquil tramadol 50 mg tramadol makes you feel high

soma oberwart soma for sale soma grips

ketorolac dan tramadol tramadol 50 mg is tramadol schedule 2

tramadol starkare Г¤n citodon tramadol 50mg tramadol street use

soma yerel haber buy soma online siamese dream soma

soma türkiyenin neresinde online soma soma imprint 446

can tramadol and paxil be taken together order tramadol online overnight tramadol dosage for a 50 pound dog

Tinerii social-democraţi calafeteni şi-au ales conducerea organizaţiei, în Conferinţa Municipală

TSD Calafat şi-a ales, Joi, 26.09.2013, conducerea organizaţiei, la conferinţa de alegeri participând in calitate de invitaţi, preşedintele PSD Calafat, dl.ing. Emil POPA, cât si reprezentanţi din cadrul conducerii organizaţiei judeţene, în persoana lui Florentin Tudor, preşedintele TSD Dolj si a lui Stelian Bărăgan, vicepreşedinte al TSD Dolj.

În prezenţa a peste 50 de tineri au fost alese organele statutare de conducere ale TSD Calafat, tânărul Cosmin Catrina fiind reconfirmat in funcţia de preşedinte al tinerilor social-democraţi calafeteni cu unanimitate de voturi.

În cuvântul de încheiere, preşedintele TSD Calafat a subliniat faptul că la fel ca şi până acum, organizaţia municipală de la Calafat se va implica activ in viata politică şi socială a comunităţii, iniţiind si sprijinind în acelaşi timp o serie proiecte menite să aducă tinerei generaţii o nouă si reală dimensiune a speranţei într-un viitor mai bun si sigur.

La final, tinerii social-democraţi şi-au desemnat delegaţii care vor participa la Conferinţa Judeteană de alegeri a TSD Dolj, care va avea loc la Segarcea în data de 10 a lunii octombrie.

Comments are closed.