valium dosage max buy valium no prescription purchase diazepam Indiana

soma water bottles order soma what is soma carisoprodol

xanax uk prescription alprazolam online energy drinks with xanax

manisa soma 13 eylül gama ilköğretim okulu buy soma aura soma nr. 107

buy tramadol Tennessee buy tramadol online what is stronger tramadol or tylenol 3

mixing ambien and restoril buy ambien online treatment for ambien withdrawal

dosis terapeutica del tramadol order tramadol overnight is tramadol a schedule ii controlled substance

tramadol-ratiopharm® 100 mg retardtabletten tramadol no prescription can i take tramadol with wellbutrin

xanax china buy buy xanax single g xanax bars

ambien cr drug screen zolpidem 10 mg ambien High Point

De ce tace Daniel Girtoi? Groparul primarului Mircea Guta

In principiu, in politica, stii care-ti sunt adversarii, stii metodele de lupta, stii cum sa te aperi. Ce faci atunci cand ai furat si ai fost prins? Cand adversarul tau numarul 1 este DNA-ul.

Atacurile organizate de adversarii politici le demontezi usor pentru ca esti la putere si ai logistica necesara, ai sistemul, ai posibilitatea sa negociezi, la o adica.

De data asta e altfel. De data asta Daniel Girtoi, Mircea Guta, Mihai Cotea si echipa lor stiu ca nu adversarii politici ii contesta. Nu pot contracara DNA-ul asmutind sistemul peste ei. Nu pot anunta in presa aservita ca vinovatii pentru toate relele sunt dusmanii politici. Ar putea, de fapt, dar nu i-ar crede nimeni, pentru ca de data asta, dusmanul este Departamentul National Anticoruptie.

Si nici n-au cu cine negocia, pentru ca DNA-ul nu este un partid politic. Ar trebui sa negocieze cu procurorii si judecatorii, ceea ce, sa recunoastem, este imposibil.

De asta nu mai vorbeste nici un om aservit lui Mircea Guta, gen Daniel Girtoi si Ziarul lui de Calafat, nici un alt lider al echipei lor. Pentru ca se tem. Undeva, in strafundurile mintilor lor a inceput sa incolteasca spaima ca ar putea pierde totul. Nu doar posturile politice, lefurile, averile, vilele si amantele. Ci si libertatea. Pentru ca exista o sansa foarte mare ca judecatorii sa dea condamnari cu executare.

Comments are closed.