tapas luz soma buy soma online no prescription soma bim tel

can tramadol cause rapid breathing in dogs tramadol 50 mg tramadol prozac interaction

do they make a generic xanax xr xanax no prescription xanax fish oil

alcohol withdrawal valium dose diazepam 5mg does valium give you nightmares

can you take ultram with xanax buy xanax coated xanax

negative effects of soma in brave new world buy soma get soma Grand Prairie

tramadol hydrochloride 50mg capsules side effects buy tramadol online no prescription overnight does tramadol for dogs make them sleepy

vimax volume pills side effects buy valium online no prescription dosis recomendadas de valium

does melatonin work as well as ambien buy ambien withdrawal symptoms of ambien

valium dosage max buy valium no prescription purchase diazepam Indiana

De ce tace Daniel Girtoi? Groparul primarului Mircea Guta

In principiu, in politica, stii care-ti sunt adversarii, stii metodele de lupta, stii cum sa te aperi. Ce faci atunci cand ai furat si ai fost prins? Cand adversarul tau numarul 1 este DNA-ul.

Atacurile organizate de adversarii politici le demontezi usor pentru ca esti la putere si ai logistica necesara, ai sistemul, ai posibilitatea sa negociezi, la o adica.

De data asta e altfel. De data asta Daniel Girtoi, Mircea Guta, Mihai Cotea si echipa lor stiu ca nu adversarii politici ii contesta. Nu pot contracara DNA-ul asmutind sistemul peste ei. Nu pot anunta in presa aservita ca vinovatii pentru toate relele sunt dusmanii politici. Ar putea, de fapt, dar nu i-ar crede nimeni, pentru ca de data asta, dusmanul este Departamentul National Anticoruptie.

Si nici n-au cu cine negocia, pentru ca DNA-ul nu este un partid politic. Ar trebui sa negocieze cu procurorii si judecatorii, ceea ce, sa recunoastem, este imposibil.

De asta nu mai vorbeste nici un om aservit lui Mircea Guta, gen Daniel Girtoi si Ziarul lui de Calafat, nici un alt lider al echipei lor. Pentru ca se tem. Undeva, in strafundurile mintilor lor a inceput sa incolteasca spaima ca ar putea pierde totul. Nu doar posturile politice, lefurile, averile, vilele si amantele. Ci si libertatea. Pentru ca exista o sansa foarte mare ca judecatorii sa dea condamnari cu executare.

Comments are closed.