Poziția consilierului liberal Cătălin Nicola la manipulările primarului Calafatului: Primarul întunericului! Mituletu face ce stie(și i-a ramas)mai bine:MINTE!!!

Într-o intervenție pe contul personal de Facebook, consilierul PNL, Cătălin Nicola a venit cu o serie de clarificări la acțiunile demagogice făcute de primarul care apinde lumina doar ziua la Calafat.

PRIMARUL INTUNERICULUI

Mituletu face ce stie(și i-a ramas)mai bine:MINTE!!!

A rămas omul mic și lunecos al farsei.Un om al principiilor marunte aplecat spre minciuna, meschinarie și lașitate.Bani pentru iluminatul public SUNT, dar, pentru a-i putea folosi trebuie sa RENUNTE LA ANGAJARI în primărie.

Calafatul nu a mai fost în aceasta situație decât înainte de 1989 și nu credeam ca mai puteam trai asa ceva.Situatia se poate rezolva de pe o zi pe alta.Cum?Simplu.Cerem lui Dorel Mituletu sa facă o ședință extraordinară în care sa vina cu ORGANIGRAMA pentru a fi votată.Este un proces obligatoriu în funcționarea legala a unei administrații locale.

Aceasta ORGANIGRAMA prevede posturi de munca care sunt libere și care,conform legii, sunt deja bugetate.Primaria Calafat este deja arhiplina și bugetul nu mai suporta noi angajări.

Dacă primarul mai face angajări doar pentru a satisface prietenii și rudele, Calafatul risca sa între în FALIMENT TOTAL ajungând în situația sa nu-si permită sa plătească nici apa!!!

Căderile au altitudinea lor.Caderea onestității primarului are toate datele unei consecvențe scabroase.

Majoritatea consilierilor încearcă sa salveze ce se mai poate salva și sa tina Calafatul pe linia de plutire.Este orașul nostru al tuturor nu este moșia familiei Mituletu.Cînd primarul face, iar și iar, aceleași erori, de ce ne-ar mira ce urmeaza? Apariția falimentului e logică și inevitabilă.

Cînd primarul face din nou, aceleași erori, pe care le crede fapte bune si le lauda, recomandîndu-le și impunîndu-le tuturor, avem de ce ne mira. Totul devine de nepriceput. Falimentul se mareste și îi înghite atît pe autorii principali cît și pe cei care nu au contribuit la erori. Ori majoritatea consilierilor asta și încearcă sa evite:FALIMENTUL!!!

Comments are closed.