Administrația Mituletu: 0 proiecte pentru Calafat în 3 ani.

După 3 ani de zile de ipocrizie, minciuni și dezacorduri, administrația falimentară Mituletu de la Primaria Calafat a ales să îi mai umilească odată pe calafeteni.

În ședința Consiliului Local de astăzi, ședință transmisă live de Ziarul de Calafat și nu de Primăria Calafat, Mituletu a încercat să spargă gheața proiectelor europene. Cateva propuneri de nivelul său: borduri, pavele, floricele, de această dată pe presupuse fonduri europene.

De ce a blocat administrația Mituletu 3 ani de zile proiecte de câteva zeci de milioane de euro nu a avut plăcerea să explice, însă, pe un ton arogant, fostul poștaș îi acuza nefondat pe unii consilieri că blochează hârtiile puse în față.

Din păcate pentru Mituletu în acest moment Consiliul Local are o componentă cu mult mai pregătită decât el, consiliul fiind compus din ingineri, medici, specialisi, administratori care au atras fonduri europe de sume consistente.

Despre ce era vorba:

Primul proiect.

Prin propria demagogie, Mituletu (viceprimarul lui Mircea Guta) a propus achizitionarea pe fonduri europe pentru o serie de utilaje care să refacă celebra baltă ȚUȚUROAIE! Practic, gaura din bugetul local de 13 miliarde să fie mărită pe un presupus proiect de refacere a acestei bălți.

Al doilea proiect.

Pavele, borduri, gazon și floricele în zona Debarcader. Un proiect demagogic la adresa calafetenilor, cu 1% șanse de realizare.

În sedința de astăzi a consiliului local se poate observa că domnul primar Mituletu nici măcar nu știa despre ce este vorba în aceste proiecte.

Din păcate, după 3 ani de circ politic, administrația Mituletu se vede ingropată în propriile minciuni, aroganțe și neputințe.

Deși încă se încurcă în explicații, jocuri de cuvinte și minciuni, actualul primar nu poate să depășească nivelul de cel mai slab primar din istoria Municipiului Calafat! Deși la fiecare două cuvinte, își imaginează o logică electorală, comploturi, jocuri de culise și alte forțe meschine, actualul primar nu poate depăși realitatea în care se află la 11,8% în sondaje, realitate ca nu îl mai face parte componentă a viitorului acestui municipiu.

Sau mai pe înțelesul domnului primar: oamenii s-au săturat de circ, dezacorduri, minciuni și nu mai este luat în considerare de nimeni!

Comments are closed.